Флуділка :)

Прохання все, що не стосується інтернету писати сюди

Модератор: Модератори

Повідомлення Melkin » 06 лютого 2010, 10:55

У нас ще десь залишились нормальні книжкові магазини крім Букініста?маю на увазі ті в яких є комп. література... бо КС і Букву гіби позакривали :-X
Melkin
Доцент

Повідомлення: 1251

Повідомлення Draiker » 06 лютого 2010, 10:57

Melkin написав:У нас ще десь залишились нормальні книжкові магазини крім Букініста?маю на увазі ті в яких є комп. література... бо КС і Букву гіби позакривали :-X

я таких не зустрічав...
Draiker
Доцент

Повідомлення: 1085

Повідомлення abc » 06 лютого 2010, 11:31

Deleted by Schultz
Перше офіційне попередження.
abc
Бакалавр

Повідомлення: 368

Повідомлення Otto » 06 лютого 2010, 20:39

Melkin написав:У нас ще десь залишились нормальні книжкові магазини крім Букініста?маю на увазі ті в яких є комп. література... бо КС і Букву гіби позакривали :-X

вважаю наші місцеві ціни завищеними, особливо на комплітературу
я б також щось прикупив в оригіналі, бо роздрук з нету вже дістав
можна домовитись купити разом в технічній книзі, в Києві
http://www.tk.com.ua/
там є прайс, дешевших цін не бачив
доставку з Києва можу забезпечити
Otto
Бакалавр

Повідомлення: 424

Повідомлення Melkin » 06 лютого 2010, 22:59

Otto написав:

вважаю наші місцеві ціни завищеними, особливо на комплітературу
я б також щось прикупив в оригіналі, бо роздрук з нету вже дістав
можна домовитись купити разом в технічній книзі, в Києві
http://www.tk.com.ua/
там є прайс, дешевших цін не бачив
доставку з Києва можу забезпечити

Якось мама порїздом була в Києві і якраз в цей магазин зайшла... позвонила мені, дала трубку продавщиці, вона сказала шо в них є по предмету, я в неті подивився по авторах собі шо більше підходить і в результаті мав книжку+практикум по Асемблеру (Юров) за 160 грн :-)
до києва можна і з'їздити якшо багато книжок брати... 100 грн на дорогу по студентському і вперед...
Melkin
Доцент

Повідомлення Nikrit » 06 лютого 2010, 22:59

нету!
http://c-books.info и качай самые новые книги.
Nikrit
Доцент

Повідомлення: 1355

Повідомлення Melkin » 06 лютого 2010, 23:08

Nikrit написав:http://c-books.info и качай самые новые книги.

скоро и туалетную бумагу будем тоже качать... :-(
ИМХО бумажные книги както легче воспринимаются ;)
Melkin
Доцент

Повідомлення 0felix0 » 07 лютого 2010, 21:36

Хто знає, кіко зара коштує б/у (або новий) зовнішній ТВ-тюнер ??
0felix0
Бакалавр

Повідомлення: 159

Повідомлення Otto » 08 лютого 2010, 01:26

Опа-опа, у нас появився новий відвідувач sint.if.ua
Як я люблю ці скромні аватарки з такою ненавязливою рекламою ;)

Цитую фрази:
Правила форуму sint.if.ua "….На форумі не дозволяється: - реклама сторонніх ресурсів без дозволу адміністрації…."
Гм, в себе на форумі забороняють, а тут на ТТК так скромно sint.if.ua, ну зовсім неполіткоректно товаріщі ;) Отакі вони форуми, які ніхто не відвідує…

Гм, "….Василь Фученко, технічний директор: Ну, по-перше, в Івано-Франківську ми єдині займаємось виключно заправленням та від новленням картриджів…"

Які ми єдині і неповторні ;)
Шановні, та картріджі заправляють самостійно чуть не в кожному дворі

"….Ми розбираєм весь картридж, чистимо всі деталі, заправляємо якісним тонером...в результаті того наш картридж друкує...на відсотків 20 і більше...."

Та ви шо, не повірю, аж на 20 відсотків !!!! І це при вартості заправки збільшеній в два рази...

Десь років два-три назад до мене зайшов представник цієї компанії і дуже переконливо розказував про заправку. Задав йому три питання:
1) Скільки коштує у вас заправка для HP 1018 ?
Відповідь представника sint.if.ua: 60…70 грн.
І це в той час, коли в аналогічних фірмах вартість заправки становила 30-35 грн. (вартість банки порошку, який всі використовують, становила 10 грн.)
2) Скільки заправок витримує заправлений вами картрідж?
Відповідь представника sint.if.ua : 3 рази
Тобто ви пропонуєте переплачувати в два рази, щоб досягнути якогось міфічного ефекту в 20% ? Ну-ну…
3) Скільки заправок витримує заправлений вами картрідж із заміною барабану ?
Відповідь представника sint.if.ua : 3*2 =6 рази, а дальше повний ремонт
Гм, а в мене витримує 12-13 заправок, тільки барабани замінюю

Мене переконували, що клієнтом фірми є банк, ніби це мене мало вразити, ну-ну, та просто там лінивий ІТ, якому ліньки самому заправляти

Ех, хлопці…
Otto
Бакалавр

Повідомлення Schultz » 08 лютого 2010, 09:54

2 Otto: даремно ти так.
З власного досвіду. На попередньому місці роботи завжди самостійно заправляв картриджі до лазерних принтерів. Причому мав можливість робити це досить якісно. У мене був повітряний компресор високого тиску, і приміщення з камерою, де можна було продувати картриджі. Тим не менше, більше трьох перезаправок картридж не витримував. Причому якість друку на другій і третій заправці була незрівняною із першою. Проблема в тому, що фотоциліндр і магнітний вал мають обмежений ресурс. Після третьої заправки проблема вирішується тільки іх заміною. Купити ці запчастини до конкретного картриджу було і не просто і не дешево. Легше - новий картридж купити. Так і робили. Новий - три перезаправки - новий.
Потім ми перейшли на послуги Сінт-Майстра. Переваги: тонер більш якісний, ніж той, що продається в банках на комп. фірмах; після третьої перезаправки вони робили т.з. відновлення кардриджу своїми фотобарабанами і магнітними валами. Причому по ціні це було у половину від ціни нового. Сінт, наскільки я розумію, це - франчайзингова мережа. Витратні матеріали й запчастини у них свої, відмінні від тих, що продаються на комп. фірмах.
На новій роботі з часом постала та ж сама проблема. Тут перезаправляти самостійно картриджі не можу. Мали негативний досвід співпраці по перезаправці з Технополісом. Для МФУ HP LJ M1522n рідний стартовий картридж неможливо заправити й одного разу - одразу треба міняти вал/барабаню.
До того ж у них зручно організовано сервіс. Я дзвоню на фірму і до мене в офіс протягом дня приходить кур'єр. Забирає картридж, і на наступний день приносить його назад, разом із усіма бухгалтерськими документами, запечатаний у поліетиленову тубу й картонну коробку. Заперечень по якості з нашого боку - нуль.
Не сприймайте за рекламу. Але вважаю, що якщо фірма дійсно працює якісно, то про це треба говорити.
Schultz
Бакалавр

Повідомлення: 309

Повідомлення taraskin » 08 лютого 2010, 10:09

Otto написав:Мене переконували, що клієнтом фірми є банк, ніби це мене мало вразити, ну-ну,

Це не аргумент щодо якості послуги. Не дивно, що тебе це не вразило :-)

та просто там лінивий ІТ, якому ліньки самому заправляти

Тут ти не зовсім правий. Буває так, що зверху зобовязують укласти угоду з організацією щодо надання послуг - аналогічно прибираню приміщень, купівлі канцтоварів, техніки і.т.д... В даному випадку саме так ;).
По інших пунктах в принципі погоджуюсь. Але надто різко проїхався)
taraskin
Аспірант

Повідомлення: 784

Повідомлення sentinel28 » 09 лютого 2010, 01:46

2 Otto (на рахунок сінта):
глянь сюди: навіть в кінці минулого року ціна на заправку картриджа hp1100, hp 1010 в них становила 36 грн. І це з урахуванням 60% росту валюти, що автоматично призвело до зростання вартості усіх витратних.
а на рахунок
1) Скільки коштує у вас заправка для HP 1018 ?
Відповідь представника sint.if.ua: 60…70 грн.
І це в той час, коли в аналогічних фірмах вартість заправки становила 30-35 грн. (вартість банки порошку, який всі використовують, становила 10 грн.)

тут 2 варіанти: або менеджер попався ще не зовсім навчений, або ти щось недозрозумів. в них колись була (може і зараз є - не зауважив) можливість отримати послугу заправки картриджа "classic" або "long life". так ось, вартість заправки класік для с4092а становила 36 грн., відновлення - 180 грн.; в інших заправників ціна була аналогічною. якщо ж клієнт хотів отримати вищу якість друку і збільшену кількість копій з однієї заправки - мож було обирати "лонг лайф" - то могло коштувати 59 грн. - точно не пам"ятаю. я взагалі користуюсь такою послугою як "вічний картридж" - і мене не цікавить коли треба проводити відновлення чи заміну якихось запчастин - ціна заправки від цього не змінюється. а, і ще одне - коли я помічаю на видрукуваному аркуші хоча б одну зайву цятку (яка повторюється декілька разів по вертикалі через пошкодження барабана), мені безкоштовно усувають цей недолік (я просто фанат якості). не знаю деталей техпроцесу, але думаю, що без заміни чогось в картриджі не обійтись.
так шо пацики і пацанки повністю відпрацьовують свої грошики, і якість у них відмінна, і сервіс також - а за це необхідно платити.

до речі, менеджер, що вів з тобою розмову, мав розповісти тобі про вартість однієї копії (ВОК), надрукованої на заправленому/відновленому сінтом картриджі
ВОК=(вартість п"яти заправлень + варість одного відновлення):(кількість надрукованих сторінок при 5% заповненні за шість заправлень)
ціни 2008 року (докризовий період):
в сінта: (59*5+199)/(2500*6)=0,0329(3) грн./стор.
в конкурентів (36*4+180)/(1500*5)=0,0432 грн./стор.
в сінта два-три роки тому даний показник був нижчим, ніж у конкурентів.
заправки лонг лайф вистачає на 2,5 тис копій з 5% заповненням сторінки (с4092а), классік (і конкуренти) - 1,5 тис. копій. відновлення в лонг лайф треба робити на 6му заправленні, в классік - на 5-му (в конкурентів може бути і на 5му, і на 4му, і на 3му)
дані перевірено на власному досвіді.
sentinel28
Студент

Повідомлення: 10

Повідомлення Otto » 09 лютого 2010, 08:24

Та я навів приклад цін тих, що мені сказав отой старший дядько з фото на сайті sint.if.ua
Так як для моєї приватної фірми була важлива саме ціна заправки, то варіант з sint.if.ua зразу ж відкинули
На той момент мені так само приносила в офіс гарно заправлений картрідж інша фірма, але по значно нижчій ціні. Не бачив змісту міняти постачальника

Якщо фірма sint.if.ua так якісно виконує роботи, то я це тільки вітаю

Буду тепер знати, згідно ваших відгуків, дякую за інформацію, при нагоді сам перевірю

Хотів подивитись ціну заправки на їхньому сайті день назад. Так і не зміг знайти прайса чи щось подібне. Це мене завжди насторожує.
Нагадує варіант - ви зайдіть до нас, ми обговоримо, глянемо який ви на вигляд і визначимось в ціні.
Користуюсь принципом "Я погоджуюсь, що всі мене дурять, але я хочу знати в якому саме моменті і добровільно на це погодитись" ;)
От візьмемо для приклада сайт Ярослава, зайшов, зразу побачив ціни, визначився, оце і є для мене важливим для прийняття рішення
Ярослава і його фірму не знаю, не сприймайте за рекламу. але їх підхід мені сподобався http://bats.at.ua/index/0-2

Чому б sint.if.ua не привести тут приклад своїх цін, ну раз на сайті немає? ;)
Я гляну, порівняю і зроблю висновок

То Schultz
Так само маю проблему з МФУ HP LJ M1522n, не послухали, купили цю модель, тепер використовується тільки в якості сканера, бо заправка дорога

То taraskin
На рахунок ІТ невдало пожартував, не сприймай :-)

Народ. та мене не ціни обурили чи сервіс
Я хотів висловитись тільки на рахунок реклами
Неодноразово бачив, що народ на форумі проти реклами, а тут так нагло вліпили рекламу в аватар, а при цьому в себе забороняють
"….На форумі не дозволяється: - реклама сторонніх ресурсів без дозволу адміністрації…."
Оце обурило, бо якась в них однобока правда
Otto
Бакалавр

Повідомлення Schultz » 09 лютого 2010, 10:19

Otto написав:Так само маю проблему з МФУ HP LJ M1522n, не послухали, купили цю модель, тепер використовується тільки в якості сканера, бо заправка дорога

Та не так вже й дорого... У НР заправка с Сінті - 65 грн, а от для Samsung/Xerox SCX-4100 - 130 грн. Оце дійсно гуняве МФУ у всіх відношеннях.
Schultz
Бакалавр

Повідомлення: 309

Повідомлення Otto » 09 лютого 2010, 22:51

Schultz написав:
Otto написав:Так само маю проблему з МФУ HP LJ M1522n, не послухали, купили цю модель, тепер використовується тільки в якості сканера, бо заправка дорога

Та не так вже й дорого... У НР заправка с Сінті - 65 грн, а от для Samsung/Xerox SCX-4100 - 130 грн. Оце дійсно гуняве МФУ у всіх відношеннях.

Зрозумів про вартість заправки для HP LJ M1522n
Я так розумію. що картрідж витримує тільки одну заправку, а потім заміна барабану чи щось інше? І скільки це потім коштує?
В мене виходить одна заправка на цьому МФУ, і то блідо друкує, а потім тільки заміна барабана.
Хтось поборов цю проблему?
Otto
Бакалавр

Поперед.Далі

Повернутись до Флейм

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей